Από τη συνέντευξη του κ. Σουκουβέλου στον τοπικό σταθμό ITV


Από τη συνέντευξη του κ. Σουκουβέλου στον τοπικό σταθμό ITV


Προτάσεις με βάση την καθημερινότητα και αναγκαία έργα υποδομών ανάπτυξε και εξέθεσε στους συνδημότες (του) ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ζαγόρι Νέα Εποχή" κ. Γιώργος Σουκουβέλος με συνέντευξή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ITV

Παραθέτουμε, αυτούσια αλλά και σε σύνοψη (από τις «Τεχνολογίες» και μετά) τον λόγο του:

«Καθημερινότητα πολίτη»
«…τα προβλήματα γνωστά, αυτά τα οποία αντιμετωπίσει ένας ορεινός όγκος της Β. Πίνδου…»  

«Ασφάλεια του πολίτη»
«… θα είμαστε 24 ώρες δίπλα στο πολίτη, να αισθάνεται ασφάλεια και ειδικότερα τα απομακρυσμένα χωριά, να αισθάνονται κάποια ασφάλεια οι κάτοικοί τους…»

«Καθαριότητα»
«…στο Ζαγόρι δίνει μια προστιθέμενη αξία η καθαριότητα λόγω τουρισμού... Διαχείριση αποβλήτων... Όπως γνωρίζετε ο τουρισμός αυτή τη στιγμή, αποτελεί … (δημοσιογράφος: "είναι το βασικό...")… ακριβώς. Από εκεί και πέρα χρειάζεται στα μεγάλα τοπικά διαμερίσματα, ειδικά, ειδικότερα στο Πάπιγκο, Αρίστη, Βίτσα, Μονοδέντρι, χρειάζεται να συνταχθούν μελέτες για τα απόβλητα, όχι σε αυτά μόνο, είναι και το Τσεπέλοβο, να μην παρεξηγηθώ, Κήπους, αυτά τα τουριστικά που δέχονται μεγαλύτερο τουρισμό πρέπει να συνταχθούν μελέτες ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των αποβλήτων»

«Τεχνολογίες»
Καλύτερο – ταχύτερο internet
Λήψη τηλεοπτικών καναλιών (επισήμανε ερτ 1 – 2 – 3)  

«Στήριξη ηλικιωμένων»
…ειδικά προγράμματα με τα δυο Νοσοκομεία για δημιουργία υποδομών…  

«Οδικό δίκτυο»
…παρεμβάσεις-ασφαλοστρώσεις και σύνδεση Κεντρ. Ζαγορίου με Εγνατία «με μελέτη που είναι στα σκαριά και πιστεύω ότι δια μέσου της Περιφέρειας θα γίνει ένα μεγάλο κομμάτι»

«Λόγοι να ψηφιστεί» 
Βασικοί λόγοι (σε σύνοψη δική μας)…. εμπειρία ως δήμαρχος Τύμφης, εμπειρία και γνώση των προβλημάτων, νέος Συνδυασμός…4 παλιά έμπειρα στελέχη με θέληση…. με νέο κόσμο (πάθος-εργατικότητα)… «να πάει ο τόπος μπροστά. Εκείνο που προέχει στο καινούριο συμβούλιο που θα συσταθεί, πρέπει πάνω από όλα να υπάρχει σύνθεση προτάσεων απόψεων …την επόμενη μέρα, να συνεργαστούμε  όλοι με τις προτάσεις τις απόψεις να πάμε την περιοχή μπροστά.»
TEΛΟΣ


Υγ μας
Είπε ο κ. Σουκουβέλος "...4 παλιά στελέχη" 
Να  σημειώσουμε ότι τα παλιά αυτοδιοικητικά στελέχη στον Συνδυασμό του κ. Σουκουβέλου είναι εννιά (9), εκ των οποίων τα τέσσερα (4) είναι κομματικά  (εκλεγμένα μέλη στη «Νέα Δημοκρατία - Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ζαγορίου»… εκτός αν εννοεί «αυτά» τα κομματικά ως στελέχη και μόνο, στα οποία η αναφορά του ενδεχομένως να "τονίζει" εν μέρει και τυπικά την κομματική αναφορά του ψηφοδελτίου τους