Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Σπύρου





Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Σπύρου
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ  Β. ΣΠΥΡΟΥ 



«Συνδημότισσες και  συνδημότες, απόδημοι και φίλοι επισκέπτες του Ζαγορίου, για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα  εύχομαι ολόψυχα οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, υγεία και προκοπή.

Το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου να φέρει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον καθένα από εσάς και για τον τόπο μας, το όμορφο Ζαγόρι, την πολυπόθητη ανάπτυξη που θα σταματήσει την ερήμωση και τη φυγή των νέων ανθρώπων.

Έχοντας τα τελευταία χρόνια  την ευθύνη διοίκησης του Δήμου αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής μας, σε συνεργασία με τις  παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, το προσωπικό των Υπηρεσιών και πάντα με συμμάχους και συνεργάτες όλους εσάς.

Στη διάρκεια της θητείας μας, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τα εμπόδια που υπάρχουν,  εργαστήκαμε  με διαφάνεια  και με γνώμονα το κοινό συμφέρον, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μικρά και μεγαλύτερα έργα που δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα και  δημιουργούν συνθήκες για στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας, τόσο στον τουρισμό, όσο και στον πρωτογενή τομέα.

Δώσαμε βαρύτητα στην συμπλήρωση των υποδομών, στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των θρησκευτικών και άλλων μνημείων, στηρίξαμε τον πολιτισμό και τον  αθλητισμό με  πληθώρα εκδηλώσεων, προβάλλαμε  το Ζαγόρι παντού.

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Υπάρχουν πολλά δρομολογημένα έργα και άλλα που διεκδικούνται από το Δήμο μας, τα οποία θα υλοποιηθούν και στην επόμενη δημοτική περίοδο από εκείνους τους οποίους θα επιλέξετε, με τη συμμετοχή σας  στις εκλογές του Μαΐου, να σας εκπροσωπούν στο Δήμο και στις Κοινότητές μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους».