Κανόνες και ήθη στον τελικό του Μουντιαλίτο 2019 Τσεπέλοβο – Ελατοχώρι




Γράφει Νότης
    
Κατ’ αρχήν δεν εκθέτουμε πρόσωπα που έτσι κι αλλιώς εκτίθενται στο Μουντιαλίτο ή Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου. 
Πιο συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και παράγοντες μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο θεωρούνται δημόσια πρόσωπα αφού αυτά τα πρόσωπα ανήκουν κατά τη συγκεκριμένη περίπτωση του αθλητικού-ποδοσφαιρικού γεγονότος στην απόλυτη επικαιρότητα και οπωσδήποτε η παρουσία τους και δραστηριότητά τους εκεί προκαλεί και αποκτά γενικότερο ενδιαφέρον, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά τον αγώνα ως πρόσωπα γενικού ενδιαφέροντος.

Κανόνας: «Ο προπονητής ή εκπρόσωπος της ομάδας δίνει οδηγίες από και στα όρια της τεχνικής περιοχής και επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας κ.τ.λ. οι εκπρόσωποι των ομάδων να συμπεριφέρονται με τον πρέποντα τρόπο κ.τ.λ. Διαφορετικά αποβάλλονται»

Οι πάγκοι στο δημοτικό γήπεδο Ζαγορίου, είναι από την άλλη πλάγια γραμμή προς το selio party!
Ο εκπρόσωπος της ομάδας, κανονικός ή gialantzi δεν ξέρουμε, δίνει οδηγίες σε μαυροκόκκινους παίκτες, διαμαρτύρεται πότε ελληνικά πότε γαλλικά και σχολιάζει τα σφυρίγματα και τις σημαίες…………….


Παρακολουθεί και κοουτσάρει ……… ο πάγκος είναι απέναντι



Σε ένα από τα τετ α τετ με τον επόπτη……… «ήταν πέναλτι, ήταν οφσάιτ,  έπρεπε να βγάλει κόκκινη, θέλετε να το δώσετε στους άλλους» και άλλα………  



Μπαίνει μέσα………



Βγαίνει……….



Και πάλι από την αρχή……….



Και του χρόνου;


This is Mundialito in the Municipality of Zagori