Με τη στήριξη Μητσοτάκη το Ζαγόρι πρότυπο ανάπτυξης για τη χώρα



Με τη στήριξη  του Μητσοτάκη το Ζαγόρι εξελίσσεται σε  πρότυπο ανάπτυξης για την χώρα  



Ο Δήμαρχος δήλωσε βέβαιος πως με την στήριξή του πρωθυπουργού θα μπορέσει να γίνει πράξη το όραμα (μας) ώστε ο Δήμος Ζαγορίου να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης για την χώρα μας.
Verba volant, scripta manent
Λίγο πολύ ο Δήμαρχος ανέπτυξε τις προεκλογικές του και κατά την ορκωμοσία προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού.
Verba volant, scripta manent
«Μέσα από τέτοιες ενέργειες και με την στήριξη της Πολιτείας, ως Δημοτική Αρχή Ζαγορίου προσδοκούμε μια δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη για τον τόπο μας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική μας κληρονομιά.»
«Προσδοκούμε» λέει ο Δήμαρχος….  που θα πει δεν επιδιώκουμε!
Ας αφήσουμε τη συνάντηση κορυφών Βίτσας και ας πάμε στο άλλο….. με την UNESKO…….
Άκουσον, άκουσον……  
Ο πρωθυπουργός στα πλαίσια της επενδυτικής του καταδρομής και απόβασης  στις ΗΠΑ, που θα τρέχει σε Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ, που θα  ακούει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον  Ρετζέπ Ταγίπ  Ερντογάν με τον Έντι Ράμα και άλλους υποπλανητάρχες ……. Θα πεταχτεί και μέχρι την UNESCO μια και διαβεβαίωσε στη «Διάσκεψη της Βίτσας»  ότι θα αναλάβει προσωπικά την προώθηση της υποψηφιότητας του Ζαγορίου για ένταξη στον Κατάλογο και των Πολιτιστικών Τοπίων ……. αν θα υπάρχουν κτίσματα στο κοντινό μέλλον με πλάκα στις στέγες................με τον ΕΝΦΙΑ και τις υπέρογκα ποσά που απαιτούνται για συντήσηση των νοικοκυριών.
Τα είπε κανένας αυτά στον πρωθυπουργό ;

Ο πρωθυπουργός πάντως είπε δυο λόγια «Όταν θα βρεθώ στην UNESCO τον Νοέμβριο θα ξεκινήσω προσωπικά την προώθηση με πρώτο στη λίστα το Ζαγόρι».
Τον Νοέμβριο………….
Verba volant, scripta manent
 Verba volant, scripta manent
Verba volant, scripta manent
Μέχρι να  ξαναβγεί ο Σύριζας